banner
banner
banner
about-us

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Shanghai Gascheme Co., Ltd. (SGC), panyadia internasional katalis sareng adsorbén. Ngandelkeun pencapaian téknis ti pusat panalungtikan urang, SGC bakti diri pikeun ngembangkeun, manufaktur sareng ngadistribusikaeun katalis sareng adsorbén kana industri kilang, petrokimia sareng industri kimia. Produk SGC seueur dianggo pikeun pembaruan, hidroterapi, pembaruan uap, pamulihan walirang, produksi hidrogén, gas sintétik, jst.

tingali langkung

Produk urang

Hubungi kami pikeun albeum conto langkung

Numutkeun ka kabutuhan anjeun, sesuaikeun pikeun anjeun, sareng sayogi pikeun anjeun

PISAN AYEUNA
  • Catalysts and adsorbents consultants in oil refining,petrochemicals and natural gas refining.Feasibility Study and Basic Engineering Design for oil refining process and units.

    LAYANAN KAMI

    Katalis sareng konsultan adsorbén dina nyaring minyak, pétrokimia sareng pemurnian gas alam. Studi Kesederhanaan sareng Desain Téknik Dasar pikeun prosés pemurnian minyak sareng unit.

  •  R&D in materials (Zeolites) and catalysts. R&D in oil refining processing (hydrotreating / hydrocracking / reforming / isomerization / dehydrogenation) and natural gas refining processing (clause/TGT).

    PANALUNGTIKAN KAMI

    P&P dina bahan (Zeolites) sareng katalis. R&D dina ngolah pemurnian minyak (hidrotreating / hidrokrak / réformasi / isomerisasi / déhidrogénasi) sareng ngolah pemurnian gas bumi (klausa / TGT).

  • Experts team with rich experiences in R&D and practical operating for your requirements.

    BANTOSAN TÉKNIS

    Tim ahli sareng pangalaman anu euyeub dina R&D sareng operasi praktis pikeun sarat anjeun.

Inpormasi pangénggalna

wartos

Panilitian ngeunaan prosés nyaring asam tina katalis hydrotreating dumasar Co Mo

Métodologi permukaan réspon (RSM) digunakeun pikeun diajar prosés leaching asam nitrat limbah Co Mo dumasar katalis hidrotreating. Tujuan tina panilitian ieu nyaéta pikeun ngenalkeun CO sareng Mo tina katalis anu diséépkeun kana pelarut dina bentuk leyur cai, supados mempermudah kasucian salajengna ...

Persiapan saringan molekul karbon tina serat karbon

Upami titik-titik jujube huanbingwei sareng CMB digabungkeun, bahan énggal bakal ngagaduhan kaunggulan ieu: moal aya lebu anu dihasilkeun nalika dianggo. Éta ditingkatkeun ku 5-FU. Ayakan molekul serat karbon kalayan kamampuan pertukaran ion tiasa disiapkeun ku pangobatan fisik sareng kimia salajengna. Anu ...

Sipat sareng aplikasi karbon aktif

Karbon diaktipkeun: mangrupikeun jenis adsorbén non-polar anu dianggo langkung seueur. Sacara umum, éta kedah dikumbah ku asam hidroklorat éncér, dituturkeun ku étanol, teras dikumbah ku cai. Saatos garing di 80 ℃, éta tiasa dianggo pikeun kromatografi kolom. Karbon aktif granular mangrupikeun pilihan anu pangsaéna kanggo kolom ch ...