spanduk
spanduk
spanduk
tentang Kami

Ngeunaan perusahaan urang

Naon anu urang laksanakeun?

Shanghai Gascheme Co., Ltd. (SGC), panyadia internasional katalis jeung adsorbent.Ngandelkeun prestasi téknis puseur panalungtikan urang, SGC devotes sorangan pikeun ngembangkeun, manufaktur sarta ngadistribusikaeun katalis jeung adsorbents ka refineries, petrokimia jeung industri kimia.Produk SGC loba dipaké pikeun reforming, hydrotreating, steam-reforming, sulfur-recovery, hidrogén-produksi, gas sintétik, jsb.

nempo leuwih

produk urang

Taroskeun kami kanggo langkung seueur sampel albeum

Numutkeun kabutuhan anjeun, ngaropea pikeun anjeun, sareng nyayogikeun anjeun akal

INQUIY AYEUNA
  • Konsultan katalis sareng adsorben dina pemurnian minyak, petrokimia sareng pemurnian gas alam. Studi Kelayakan sareng Desain Téknik Dasar pikeun prosés sareng unit pemurnian minyak.

    LAYANAN KAMI

    Konsultan katalis sareng adsorben dina pemurnian minyak, petrokimia sareng pemurnian gas alam. Studi Kelayakan sareng Desain Téknik Dasar pikeun prosés sareng unit pemurnian minyak.

  • R&D dina bahan (Zéolit) sareng katalis.R&D dina pamrosésan pemurnian minyak (hydrotreating / hydrocracking / reforming / isomerization / dehidrogenasi) sareng pamrosésan pemurnian gas alam (klausa / TGT).

    Panalungtikan urang

    R&D dina bahan (Zéolit) sareng katalis.R&D dina pamrosésan pemurnian minyak (hydrotreating / hydrocracking / reforming / isomerization / dehidrogenasi) sareng pamrosésan pemurnian gas alam (klausa / TGT).

  • Tim ahli sareng pangalaman anu beunghar dina R&D sareng operasi praktis pikeun kabutuhan anjeun.

    BANTOSAN TÉKNIS

    Tim ahli sareng pangalaman anu beunghar dina R&D sareng operasi praktis pikeun kabutuhan anjeun.

Inpo panganyarna

warta

Katalis Hydrotreating: Ningkatkeun Kualitas Produk Minyak Bumi

Katalis hydrotreating maénkeun peran penting dina pemurnian produk minyak bumi, utamana dina hydrodesulfurization (HDS) naphtha, minyak gas vakum (VGO) jeung ultra-low sulfur solar (ULSD).Katalis ieu penting pikeun ngaleungitkeun walirang, nitrogén sareng imp ...

Kumaha sieves molekular dijieun?

Ayakan molekular mangrupikeun bahan penting pikeun pamisahan gas sareng cair sareng pemurnian dina sababaraha industri.Éta metalloaluminosilicates kristalin kalayan pori-pori seragam anu sacara selektif nyerep molekul dumasar kana ukuran sareng bentukna.Proses pembuatan mo...

Naha biaya zeolit ​​efektif?

Séolit nyaéta mineral alami anu geus meunang perhatian pikeun rupa-rupa aplikasi na, kaasup purifikasi cai, separation gas, sarta salaku katalis dina sagala rupa prosés kimiawi.Hiji tipe husus tina zeolit, katelah USY zeolit, geus fokus ...