pro

Pamulihan Walirang

Detil Produk

Tanda Produk

  Aplikasi Bahan Ukuranna (mm) Wangunna
Claus Katalis
GC-3HP Claus katalis Alumina 4 ~ 6 S
GC-3S Kataliti Klausa alumina maju Alumina& Promotor 4 ~ 6 S
GC-31S Claus katalis(hidrolisis COS & CS2, HCN, oksidasi langsung) TiO2& promotor 3 ~ 4 E
GC-31SA Katalis Claus Multi-Fungsi Alumina & TiO2& promotor 3 ~ 4 E
GC-41S Oksigén Scanvening Claus katalis Alumina& promotor 4 ~ 6 S
Katalis Perawatan Gas Tail
GC-TG1 Claus Tail-gas Hydrogenation CoMo @ Al2O3 3 ~ 5 S
GC-TG2 Claus Tail-gas Hydrogenation CoMo @ Al2O3 5 E
GC-TG3 Claus Tail-gas Hydrogenation CoMo @ Al2O3 3 TL
GC-TG4 Claus Tail-gas Hydrogenation CoMo @ Al2O3 3,5 TL
GC-TG5 Claus Tail-gas Hydrogenation (low-temp.) CoMo @ Al2O3 3,5 TL
GC-TG6 Claus Tail-gas Hydrogenation (low-temp.) CoMo @ Al2O3 1.6 TL

Babasan
Wangun: S-sphere E-silinder extrudate TL-trilobal extrudate
Wangun: Oksida
Katalis pamulihan walirang sérial urang tiasa nyugemakeun sadaya aplikasi anu aya hubunganana sareng anjeun.
Katalis grup lengkep kalebet klausa klausa dumasar alumina normal, katalis klausa dumasar alumina maju, katalis klausa dumasar titanium, katalis klausa multi fungsi, katalis klausa scanning oksigén.
Katalis gas buntut klausa (hidrogénasi) katalis kalebet pilihan suhu normal sareng suhu handap.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami